fredag 30. mars 2012

Baby blue eyes

En skjønn liten jente dette. Lille Amelia, fotografert tidligere i innlegget "Sleeping beauty" Hun har de blåeste øynene, og det nydeligste smilet. Ta en liten sniktitt!







søndag 25. mars 2012

Kiss my feet!

Jeg gir opp å kunne alle uttrykk.. frontside, backflip, kick ett eller annet... flip! Men kule er de, bare se her!






















mandag 19. mars 2012

De små øyeblikkene..

Jeg har den siste tiden lurt mye på hvilken retning jeg ønsker at fotograferingen min skal ta. Det har vært mange tanker om hvem jeg ønsker å nå med det jeg gjør, hva er mitt image og hvordan ønsker jeg å fremstå som fotograf?

Svaret har varier fra å dreie seg om det stiliserte, enkle uttrykket, til det mer kunstneriske og dramatiske. Jeg har ergret meg over at jeg ikke klarer å finne et uttrykk som er "typisk meg". Men så tenker jeg; Hvorfor kan jeg ikke bare la situasjonen avgjøre hvordan bildene skal bli? Kanskje det er det som er nettopp meg. At jeg er variert, situasjonsbetinget og åpen for impulser.... men først og fremst et ønske om å ta bilde av "de små øyeblikkene".

En nyhet er i allefall at jeg i samarbeid med de flinke, flinke fotografene Annette og Geir Ove Schumacher Sandersen kan tilby mine kunder fotografering i studio og profesjonell oppfølging. www.http://studioschumacher.com/

Samtidig fortsetter jeg også med fotografering ute i forskjellige locations.

Ta kontakt (mailadresse nederst på siden) for informasjon om pris og for å avtale tidspunkt for fotografering. 


Under er et lite utvalg av bilder tatt i Studio Schumacher. Det å forevige overgangen fra gravid til nyfødt er noe av det mest fasinerende jeg gjør. Ta en titt på denne skjønne familien - tusen takk for sporty innsats! 

Helene